lördag 28 augusti 2010

Aj aj

Vad ont det kan göra....
Att amma...

Tredje barnet och bestämt att jag bara ska amma för att det är mysigt. Vet dock att det tar en liten tid att komma igång och att det kan göra ont.
Därför var amningsnappen redan med i BB-väskan. Och första dagen hade jag såriga bröstvårtor.

Nappen användes flitigt och försökte även i omgångar utan. Men det blev bara värre.
Det kom tom blod när hon åt och misstänker att det är därför hon fått magknip. Så inte nog med att det gör skitont att amma utan däremellan har Elsie jätteont i magen.

Panik idag innan apoteket stängde så rusade jag ner och köpte en annan sorts amningsnapp och Miniform. När jag kom hem testade jag den nya nappen och det gjorde inte alls ont. Miniform-dropparna fick hon också och helt plötsligt så har hon börjat fisa för fullt.

Den nya nappen var större och satt bättre så troligtvis berodde dem såriga, blödande vårtorn på nappen. Så nu ligger den gamla i soporna.

Nu hoppas jag att det ska funka för jag vill ju inte sluta amma för att det inte vill komma igång. Det har jag ju tänkt gör om det inte räcker till eller sinar.

5 kommentarer:

  1. Det där första lät inte så skönt men det senare lät ju mycket bättre, skönt att det löst sig. Nu håller jag tummarna att det funkar fortsatt. Kram från oss

    SvaraRadera
  2. Så skönt om detta hjälper, det såg inte skönt ut innan
    Kram

    SvaraRadera
  3. Uscha!! Hade också problem och det blev blodigt här med! Hoppas det blir bättre och flyter på bra!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Hej Heidi!
    Hur har ni det? Tänker så på er<3

    kramkram

    SvaraRadera
  5. Ett stort grattis till er söta lilla flicka

    SvaraRadera