måndag 12 juli 2010

Gnällig och jobbig

Precis så känner jag mig. Känner mig alldeles ensam just nu samtidigt kan jag förstå om ingen orkar med mig. Vill inget hellre än att vara pigg och glad och orka göra allt. Vill inte ha tårarna liggandes precis under ögonlocken som hotar med att komma rinnandes hela tiden. Jag vill ha kul och skoj och hitta på en massa saker men här sitter jag och muttrar.

Nu kommer jag säkert få flera reaktioner på att jag ska ringa eller säga till när jag känner så här. Men det är jobbigt. Jag vill inte tvinga någon att umgås med mig. Det vill jag att folk ska göra för att dem känner för det. Jag har jättesvårt att be om hjälp framförallt om det bara gäller lite sällskap.

Åker man till affären så får man nästan jämt höra "har du inte fått än", " hur stor ska du bli", " är du säker på att det är en".....
Jag kan spy på alla kommentarer. Visst jag är stor men inte överdrivet. Jag följer min kurva precis som jag ska och bebis är normalstor. Visst har jag även blivit tjockare runt lår och rumpa och lite till men är det så jävla konstigt. Har folk inget annat att säga så kan dem väl vara tysta. Och nej!! Denna graviditeten är inte alls mysig. Känslomässigt endast extremt jobbig.

Nu hoppas jag att jag har skrivit av mig tillräckligt så att jag kan umgås och ha det trevligt med min familj utan att behöva gnälla för dem hela kvällen.....

4 kommentarer:

 1. mmm du mår skit och vi rymde! tänker på er hela tiden;-)
  snart är vi hemma igen
  kramar från Danmark

  SvaraRadera
 2. Men du, de kanske säger så för att de vill umgås med dig, annars skulle de nog inte säga något alls.

  Kramkram

  SvaraRadera
 3. Tack för att du och Pontus kom och förgyllde våran dag igår..

  Jag förstår att du har det jobbigt och kan absolut inte sätta mig in i eran situation.. men en sak SKA du veta..
  Vad det än gäller så SKA du höra av dig!!!!
  En dag kanske det är jag som behöver din närhet, axel eller famn att gråta ut i och bara få prata, prata och prata.

  Ska bli roligt att sammanföra Pontus och Tim sen.. Jag tror att dom kommer att ha skit roligt tillsammans!

  Kramar i massor!
  Malin

  SvaraRadera
 4. Linda Blomqvist14 juli 2010 21:59

  Förstår om du är trött på alla som frågar. JAG börjar bli trött på alla som frågar mig "Nu är det väl snart dags". Ja om 4 1/2 månad.. Jag har oxå lagt på mig lite men tycker inte själv att jag är så stor som alla andra verkar tycka. Fan, va e de med människor, verkar som att man kan säga o göra vad man vill med gravida. Känner att jag är lite taggig men blir så irriterad. Tänkte ringa dig nån dag o se om du vill ta en fika.. Kram kram.

  SvaraRadera