torsdag 14 oktober 2010

En god sak som är gratis.

Jag har kopierat texten rakt av från Therese


Stöd rosa bandet

Jag har en utmaning till dig om du också bloggar.

Just nu kan vi hjälpa Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj att få 25 000 kr, bara genom att blogga. Gå in på http://www.cancerforsakring.se/stod-rosa-bandet.php och skapa en skänk-länk så ger försäkringsbolaget Chartis 10 kr till Rosa Bandet.

Visst kan vi se till att de når sitt mål om 25 000 kr redan inom några dagar? Tydligen är det viktigt att man klickar på sin länk efter man har lagt upp den på sin blogg. Det är busenkelt! Pengarna går till en oerhört viktig sak, så vad väntar du på?

Chartis är ett försäkringsbolag som stöder Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj året om. Bland annat ger de hela den första månadspremien för försäkringen Chartis Kvinnlig Cancerförsäkring direkt till Rosa Bandet. Nu i oktober vill de dock ge ännu mer.

För varje blogg eller hemsida som länkar till deras ”Stöd Rosa Bandet”-sida med en skänk-länk kommer de att skänka 10 kr till Rosa Bandet. Var med du också och hjälp dem att nå målet: att ge 25 000 kr till Rosa Bandet och sprida medvetenheten om Cancerfondens viktiga Rosa Bandet-kampanj.

I Sverige förknippas Chartis ofta med kommunens skolförsäkring. En av Chartis försäkringar heter Chartis Kvinnlig Cancerförsäkring och ger en stor ekonomisk ersättning till kvinnor som drabbas av cancer i brösten, eller underlivet. Är man nyfiken på deras försäkringar så finns det mer info på www.cancerforsakring.se. Tack för ditt stöd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar