måndag 29 mars 2010

En bra söndag!

Söndagar brukar inte vara bra men det var den igår.... Sedan om det beror på att vi inte hade någon simskola för att Pontus varit dålig eller om den bara kunde vara bra ändå, det kvittar just nu...
Dagen startade med en fruktansvärd huvudvärk som gick att kurera med alvedon och sovmorgon. Sedan bar det av till Växjö så att Anders fick köpa en ny cykel.
Det blev iofs inte bara cykel utan även en ny barnstol till cykeln eftersom vi fick tillbehör för 1000 kronor. Så när andra normalt sett köper barnvagn köper vi cykelstol ;)
Vi hamnade även på brandworld så att Pontus fick nya skor.

När vi komm hem var det bara att vänta in en familj som skulle köpa min gamla cykel. Den affären gick också bra efter lite strul att få igång växlarna. Och trots problem med dem så prutade dem inte. Jätte nöjd är jag nu!!
Ska in och köpa en målarspruta så att jag kan börja måla vaggan :-)

2 kommentarer:

 1. ja vi är tacksamma att vi fick låna Pontus när ni var på äventyr
  Kramar

  SvaraRadera
 2. Inte många dagar kvar nu på mina tävlingar...

  Du kan vinna:

  * Bakboken "Bär och bakverk" av Elisabeth Johansson från Husmodern! Allt du behöver göra är att berätta ditt godaste recept på en vår-tårta/kaka/bakelse, inte så svårt...!
  * En muffinsform från Tindra! Allt du behöver göra är att anmäla dig till Tindras nyhetsbrev, inte så svårt det heller...!


  Så in och tävla mer er nu! *ler*

  Kram Karin

  SvaraRadera