tisdag 28 december 2010

Taggad

Jag är verkligen taggad inför rivstarten...

Behöver verkligen gå ner i vikt för jag mår inte bra av denna övervikt.....

Se hur lång tid det tar bara innan jag är i mål men mitt första delmål är - 6 kg från start.4 kommentarer:

 1. yes då kör vi snart ;-)
  samma delmål här fast 65 vore ju toppen tycker jag med!
  Men då blir jag nog rynkig som få både här och där ;-)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Häääärligt. Kul att du är så många nu! Dethär kommer att gå som en dans!!! (Vet att det är en lögn, försöker bara lura mig själv!) Kram kram

  SvaraRadera
 3. Hej.
  Hittade din blogg idag via din mammas. Du vet kanske inte vem jag.
  Jag har läst varje inlägg du gjort och även alla kommentarer nu ikväll och jag slutar aldrig förundras över hur stark du är även om sorgen och saknaden efter ett älskat barn slår till. Stark för att du orkar delge andra dina känslor och att du inte bara visar de känslor som andra förväntar sig att man ska visa i sorgens stunder.
  Jag eller rättare sagt min familj drabbades av en stor sorg för snart 24 år sedan då min älskade man och barnens kära pappa hastigt lämnades oss.
  Jag kan inte på något sätt säga att jag vet hur du och de dina känner det för det kan ingen annan göra. Alla upplever vi sorgen på olika sätt och hanterar den på så många olika sätt också. Men en sak kan jag nog förstå att mista ett barn måste vara det värsta som kan drabba någon. Jag minns min svärfars reaktion när jag berättade för honom att hans yngsta son inte längre fanns kvar på jorden. "Det skulle ju varit jag", sa han. Just då förstod jag inte vad han menade riktigt men efteråt har jag ju förstått att han menade att han hade hunnit leva livet.
  Jag har som sagt läst och tagit in dina inlägg så gott jag kunnat och jag har egentligen bara en sak att säga att jag tycker du hanterar din sorg på rätt sätt. Det går inte att gå vid sidan om den utan man måste ta sig rätt genom den för att kunna komma ut igen och visserligen kommer man aldrig att glömma och det ska man inte heller göra men man kommer att se livet ljusna lite i taget för varje dag som går.
  Kram till dig och din familj från Inga B.

  SvaraRadera
 4. Tack för din kommentar, Inga. Jag tror mig veta vem du är. Vi hörde också den kommentaren när Linus dog att det är fel ordning. Vi har flera "gamla" i släkten och som även varit svårt sjuka i omgångar. Och jag tror att dem hade svårast med att "överleva" ett litet barn. Men tyvärr ( eller tur) så kan ingen avgöra vilken ordning man ska dö i så det är bara att kämpa vidare och försöka leva så bra som möjligt. Hört av en ängla pappa att vi är oförskämda om vi inte tar vara på livet som våra barn fick leva alldeles för kort tid.
  Kram och Gott nytt år!
  Heidi

  SvaraRadera